Wie zijn wij ? 

René Carlier nam deze beenhouwerij over van zijn vader Louis in augustus 2006. De beenhouwerij staat reeds jaren bekend om zijn ambachtelijke charcuterie.

Een winkel dicht in jouw buurt ...

Louis Carlier stond reeds in het vak met meer dan 20 jaar ervaring. In 1974 nam mijn vader, Louis Carlier over van Jean Van Hemelrijck die na 50 jaar op pensioen ging. 

Na 4 jaar besloten mijn ouders een volledig nieuwe winkel te plaatsen en de zaak werd bekend in groot Halle en omstreken. Rene Carlier kwam erbij in 1985 na zijn legerdienst na jaren opleiding in het COOVI. In 1987 werd de winkel uitgebreid met kaas en zuivel koeling. 

Na 2006 nam Rene de zaak over van zijn vader die mag genieten van een welverdiend pensioen. René beschikt over een diploma “slager-spekslager-traiteur” en maakt al de traiteur produkten zelf. Sinds 21 maart 2014 besloot René na een jarenlange ervaring in de slagerij om samen met Daisy de winkel volledig te vernieuwen en te moderniseren zodat zij de klanten een aangename en professionele service kunnen bieden. 

Iedere dag luisterde René naar de noden van de klanten en naar aanleiding hiervan heeft hij samen met Daisy een nieuw concept uitgewerkt. Van een slagerij een minisuperette van voedingswaren te maken. Een winkel dicht in jouw buurt die ervoor zorgt dat je dagelijks kleine hoeveelheden van vlees, charcuterie, huisbereide dagschotels, oma’s soep, verse seizoensgroenten, aardappelen, fruit, wijnen, frisdranken, melkprodukten , belegde broodjes en brood kan vinden. 

Na zo veel jaren is het nog steeds hetzelfde motto "Klant is koning!". 

Veel plezier op onze website. 

Daisy en Rene.