Bent u op zoek naar speciaal vlees, vleeswaren brood, patisserie, groenten of fruit, als u het niet vindt in onze winkel, dan bestellen we het met de glimlach...Belegde Broodjes

De knapperigste versgebakken broodjes, belegd met lekkere kaas, slaatjes en vleeswaren en natuurlijk een berg verse groenten! Kip aan Spit

Eigenlijk is dat best wel gezellig. Onze kipje draaien aan het spit, lekker gekruid, het sap van ieder kipje komt op het onderste kipje terecht, wat ze heel sappig maken, kom onze  kippetjes eens bewonderen.

Bereide Gerechten

Voor als u een keer geen zin hebt om zelf te koken, onze eigen chef-kok meneer René C. maakt de heerlijkste bereide gerechten. Te verkrijgen in de winkel of op bestelling voor grote hoeveelheden.

Wij hebben voor iedereen wat lekkers, van traditionele schotels zoals huisbereid stoofvlees, vol-au-vent, blanquette, konijn in  bier, lamsvlees met groentjes, balletjes en rundstong in tomatensaus tot diverse dagschotels en panklare gerechten.

Catering

Maak van uw communie, barbecue, school-, bedrijfs- en familiefeest een waar succes. Van broodjesbuffet tot BBQ en buffetten met of zonder bediening. 

Wij komen enkel bakken 's avonds na 19u of zondagnamiddag. 

Daisy en René-team staat voor u klaar!