Slagerij: Vers Vlees

U kan bij ons terecht voor heerlijk Belgisch runds-, kalfs- en varkensvlees van de allerbeste kwaliteit. Ook voor een lekker stukje gevogelte bent u bij ons aan het juiste adres !

Duroc d’Olives varkensvlees is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan de combinatie van het 'Duroc' varkensras en het speciale dieet dat de varkens dagelijks krijgen. Duroc d' Olives varkens worden lokaal 'voor uw smaak gekweekt'.
Barbecue is altijd een beetje feest ! Genieten van een lekker stukje vlees met familie of vrienden, wat wil een mens nog meer?

Charcuterie

Op zoek naar een lekker sneetje vers broodbeleg ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een groot deel van onze charcuterie wordt in eigen huis bereid waardoor wij u steeds de allerbeste smaak en kwaliteit kunnen garanderen. Verder is ons assortiment aangevuld met enkele binnen- en buitenlandse specialiteiten om van te genieten.

Kaas

Naast overheerlijke vleesbereidingen kan u ook bij ons terecht voor een lekker stukje kaas. Wij beschikken over een fijne selectie van binnen- en buitenlandse kazen in diverse smaken en geuren. Voor al uw feestelijkheden maken wij een rijkelijk gevulde kaasschotel met een brede waaier aan diverse kazen, noten en vruchten.

Groenten en Fruit

Elke dag rechtstreeks van de Veiling!

Onze aankopers selecteren met zorg het beste wat Moeder Natuur u dit seizoen te bieden heeft.

Geschenkmanden

Laat een fruitmand, ontbijtmand, geschenkmand samenstellen.

Broodassortiment

We werken samen met ECOFOODS-TRADITIE van Tubize, zij produceren op aanvraag en volgens uw wensen alle bakkerij-, banket- en viennoiserieproducten: alle soorten brood, ontbijtkoeken, pistolets, sandwiches, bagnats, taarten en cakes…

Daags voordien vóór 15u bestellen aub.